Duurzaamheid

Waarom duurzaamheid...

Duurzaamheid

GTA heeft inmiddels ruime ervaring in duurzame bouwoplossingen en biedt begeleiding bij bouwvergunning en realisatie trajecten. Er is ruime ervaring met bouwprojecten waarin zonnepanelen in combinatie met warmtepompen zijn toegepast voor verwarming en koeling.

Ook de logistieke wereld is GTA niet vreemd. Voor de begeleiding bij plaatsing/aanpassing van dock shelters, poorten en laadplateau's kunt u bij ons terecht.

Betreffende het energiegebruik in ons bedrijfspand werken wij volledig klimaatneutraal.  Door het gebruik van een substantieel aantal zonnepanelen op ons dak zijn wij in staat om onze verlichting, verwarming en elektrische (verhuur)machines volledig klimaatneutraal te gebruiken en op te laden alvorens deze aan de klant te leveren.

 

Toekomst?

In ons brede aanbod vind je zowel elektrische als diesel schaarhoogwerkers, in allerlei maten en geschikt voor verschillende situaties. Het is de verwachting dat op termijn de diesel hoogwerkers uitgefaseerd gaan worden voor modellen met accutechniek. Voorwaarde hiervoor is een verdere verbetering van de accutechniek zodat de arbeidstijd tussen ladingen voldoende voor minimaal 1 werkdag is.  De 1e volledig elektrische 4 wiel aangedreven knikarm hoogwerkers hebben de markt inmiddels bereikt.

Wist je dat?

  • 90% van de hoogwerkers in ons verhuurprogramma elektrisch zijn aangedreven.
  • GTA diverse projecten heeft gerealiseerd met duurzame energie oplossingen als warmtepompen, zonnepanelen en bedrijfsmatige led-verlichting.
  • Wij samenwerken met diverse partners die gespecialiseerd zijn in duurzame energie oplossingen.