Over ons

Gubbels Technical Assistance

Over Ons

Gubbels Technical Assistance is een relatief jong bedrijf gericht op projectbegeleiding en realisatie. Aan de basis van de oprichting van GTA in 2010 ging een loopbaan vooraf van ruim 20 jaar in industriele elektro, werktuigbouwkundige en bouwkundige activeiten.

Oorspronkelijk gestart met het realiseren van diverse grote projecten in de mechanisatie en wijnbouw. Te denken valt aan de volledige inrichting van diverse wijngaarden, ontwerp en bouw van vinificatieruimtes en de projectcoordinatie bij de oogst op diverse wijndomeinen.
Verder zijn er in het verleden specifieke machines ontworpen en gebouwd specifiek voor de wijnbouw. 

Projectmatig verschoof de aandacht over de jaren verder naar bouw- en projectbegeleiding bij verbouw- en nieuwbouwprojecten van bedrijfspanden en woningen. Bij diverse projecten zoals distributiecentra, complexe woning verbouwingen, zwembaden, grote autostallingen en inrichting van distributiecentra zijn wij betrokken geweest voor de project- of bouwbegeleiding. GTA is tot op heden nog steeds betrokken in diverse wijnbouw projecten. 

 

Inmiddels hebben wij sinds enkele jaren naast de project- en bouwbegeleiding nog een specialisatie opgestart, de verhuur van hoogwerkers inclusief toebehoren als rijplaten en veiligheidsmaterieel. Ook hierbij is een stukje begeleiding bij de keuze voor en de plaatsing van een hoogwerker cruciaal.

Heeft u ook een project waar u zelf geen tijd voor heeft of wellicht niet over de specifiek benodigde kennis beschikt, leg het ons eens vrijblijvend voor.

 

Wist je dat?

  • GTA inmiddels al meer dan 10 jaar is gestart
  • Wij u kunnen begeleiden bij technisch uitdagende projecten

Waarom GTA?

  • Snelle service
  • Oplossingen op maat
  • Scherpe tarieven
  • Flexibele bouwpartner
  • Solar charged